Kriptovaluta hírek

A kriptopiac új zuhanása: BTC és ETH két számjegyű esése

2021. december 04. 09:25 - Kriptovaluta Hírek

A kriptokereskedők számára kemény hétvége van folyamatban: a Bitcoin több mint 16%-ot zuhant körülbelül harminc perc alatt. A vezető kriptopénz kipattant a mélypontról, és a cikk megjelenésekor 47 700 dolláron áll. Az Ethereum és az altcoin piacok követték a BTC hirtelen összeomlását. A mai összeomlás a második legnagyobb hatású 2020. március 11. óta.

Még ezzel az összeomlással együtt is, hosszú távú időkereteket vizsgálva, a Bitcoin nem érvénytelenítette általános emelkedő tendenciáját.

Bár általánosságban ez jó befektetési lehetőséget jelez, a piac nem úgy mozog, mint ahogy azt egyesek sugallják. Könnyen lehet, hogy a jelenlegi helyzetéből tovább csökken. A jelenlegi piac még mindig nagyon magasan lovagol a tavalyi nyereségből.

bitcoin.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptovalutahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5616773342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása