Kriptovaluta hírek

Mi történt a kriptopiaccal? A BTC zuhant és továbbra is nyomás alatt van.

2021. május 20. 14:53 - Kriptovaluta Hírek

A kripto kétségkívül egy érzelmi hullámvasút, magas volatilitással. És a hullámvasutaknál vannak olyan pillanatok, amikor egy hirtelen függőleges eséstől a gyomrod elszorul, miközben az életedért fohászkodsz. Azok számára, akik kriptokurrenciát tartanak, ez volt a tegnapi érzés.

A Bitcoin az egyik legrosszabb egynapos veszteséget szenvedte el a több éves kereskedés során, az altcoinok pedig még rosszabb trendet mutatnak. A kriptopénzek az elmúlt héten támadások alatt álltak, rengeteg negatív címlappal, amelyek az árfolyamra és a hangulatra is rányomták a bélyegüket. Ezen címlapok közé tartozik Elon Musk Tesla bejelentése, a Binance DoJ vizsgálata, vagy a Routers állítása, hogy Kína betiltotta a pénzintézetek kriptovaluta kereskedését. A 40 000 dolláros határ alá történő első áttörés a piaci részvételt feszültté tette, és amint a BTC feladta a 200 napos mozgóátlagát, az eladások felerősödtek. A piac egyetlen nap alatt 8 milliárd dollárnyi likvidációt látott.

Bár sokan spekulálni akarnak azon, hogy a mai lépés megrendezett volt-e vagy sem, a tény az, hogy a BTC és a szélesebb piac abszolút figyelemre méltó negyedévet tudhat maga mögött. Ne feledjük, semmi sem megy örökké felfelé.

btc.jpg

Hol tartunk most? Mivel minden szem a BTC-re szegeződik, és az altcoin-ok még nem váltak le a BTC-ről, ezért nagyon figyelni kell, hogy a BTC hogyan mozog a továbbiakban. Szinte biztos, hogy időbe telik, amíg a közhangulat megváltozik, és a BTC emelkedik, különösen a nyári hónapok felé haladva, amikor a globális piacok jellemzően lassúak. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy a hajó hamarabb megfordul, mint azt a legtöbben gondolják. Feltételezve, hogy a BTC képes lesz e kritikus támaszszint felett zárni, azt mondhatjuk, hogy a legrosszabbnak vége.

A nap végén a piac azt teszi, amit akar. Csak annyit tehetünk, hogy számítunk a legrosszabbra, tervezünk rá, és felkészülünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptovalutahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr8116567044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása